Gjumin e ëmbël, ujku i vogël – Лепо спавај, мали вуче / Lepo spavaj, mali vuče (shqip – serbisht‪)‬

Libër fëmijësh në dy gjuhë, 2 vjeç e tutje

    • 3,99 €
    • 3,99 €

Publisher Description

Libër fëmijësh në dy gjuhë, 2 vjeç e tutje (shqip – serbisht)
Timi nuk mund të bije në gjumë. Ujku i tij i vogël nuk është më aty! A mos ndoshta e ka harruar jashtë atë? I vetëm, ai del jashtë natën ‒ dhe takon shoqëri të papritur…
двојезичкa књига за децу од 2 године (албански – српски)
Тим не може да заспи. Његов мали вук је нестао. Можда га је заборавио негде напољу? Тим cам крене у ноћ ‒ тамо изненада наиђе и на своје пријатеље…
Tim ne može da zaspi. Njegov mali vuk je nestao. Možda ga je zaboravio negde napolju? Tim cam krene u noć ‒ tamo iznenada naiđe i na svoje prijatelje…
► Cа сликама за бојење! Преко линка у књизи, могу да се преузму слике из приче за бојење.
Sa slikama za bojenje! Preko linka u knjizi, mogu da se preuzmu slike iz priče za bojenje.

GENRE
Reference
RELEASED
2021
1 February
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
28
Pages
PUBLISHER
Sefa Verlag
SIZE
46.4
MB

More Books by Ulrich Renz

2022
2022
2022
2022
2022
2021