Iarna

    • 4,49 €
    • 4,49 €

Publisher Description

Iarnă. Dezolare. Vântul tăios, pământul bocnă, apa înghețată. Când patru oameni se adună de Crăciun într-o casă cu cincisprezece dormitoare din Cornwall, oare va fi loc pentru toată lumea? Oare vechile conflicte de familie pot fi mai bine înțelese de un personaj străin, ales la întâmplare? Prin gerul iernii răzbate căldura îndelung refuzată.
Al doilea roman din Cvartetul anotimpurilor al lui Ali Smith oferă o perspectivă reparatoare asupra unei epoci post-adevăr, într-o poveste care își are rădăcinile într-un moment de răscruce atât pentru istorie, cât și pentru memoria și relațiile personajelor. O poveste în care adevărul subiectiv năzuiește stângaci spre conciliere, iar cheia nu poate fi găsită decât printr-o subtilă triangulație ale cărei repere sunt iubirea, libertatea și responsabilitatea.
Iarna este o uimitoare meditație asupra unui moment istoric complex, emoționant. Perspectiva din final este sumbră, dar în curând va veni Primăvara, și atunci poate că sloiurile amenințătoare se vor topi, iar mugurii speranței vor răsări.
Time
Tulburător... Când termini o carte de Ali Smith, ești convins că te-ai aflat în prezența unui artist unic.
The New Yorker

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
1900
7 January
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
320
Pages
PUBLISHER
Litera Media Group
SIZE
1.7
MB

More Books by Ali Smith

2012
2019
2017
2015
2011
2023