• 12,99 €

Publisher Description

Kom thuis bij jezelf in moeilijke tijden, met de inzichten van Matt Licata. In 'Ruimte om te helen' laat hij zien te weten waar wij op dit moment behoefte aan hebben: steun, inspiratie en heling.


Ruimte om te helen van Matt Licata is als een liefdevolle en troostende omhelzing als je verdrietig bent. Wanneer je door een moeilijke tijd gaat, is het fijn als er een boek is dat je tot steun kan zijn. Ruimte om te helen is zo'n boek.

Matt Licata laat je zien hoe je voor jezelf een toevluchtsoord kunt zijn; waar je ruimte mag innemen, waar je 'nee' mag zeggen en waar je je eigen behoeftes voorop mag stellen. Zodat je kunt herstellen van heftige ervaringen en een veilig thuis vindt voor alles waar je mee worstelt.

Je heelt niet door krampachtig te streven naar een ander of 'beter' leven, je heelt door goed voor jezelf te zorgen en door open te staan voor alles wat er op je afkomt; het mooie, het lelijke, de vreugde en de pijn. Matt Licata is iemand die haarfijn aanvoelt waar we in deze tijd behoefte aan hebben.

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2021
April 28
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
194
Pages
PUBLISHER
AnkhHermes, Uitgeverij
SIZE
2.1
MB

More Books by Matt Licata