Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan? Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?

Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan‪?‬

    • 12,99 €
    • 12,99 €

Description de l’éditeur

Dit boek boordevol levenslessen is het Beste spirituele boek 2016. Geschreven door zingevingsexpert en oprichter van het toonaangevende tijdschrift Happinez Inez van Oord. En prachtig geïllustreerd.

LET OP. Dit e-boek is niet geschikt voor zwart-wit e-readers.
Dit boek helpt je richting te kiezen in je leven en opnieuw te kunnen beginnen. Hoe? Met de praktische tips van Inez van Oord. Ze vertelt in dit boek over haar levenslessen als een reis door de levenscirkel. Haar verhaal gaat over succes en verlies, over het opzetten van de magazines Seasons en Happinez en over de manier waarop ideeën tot stand komen.

Inez doet een oproep om woorden als bezieling, verbeelding en verbinding weer in je leven te integreren. Het gaat om de eenvoudige vraag: waarom doe ik wat ik doe? Gaat het alleen over 'ik', of ook over idealen, over verbinding maken? Hoe laat je je waarden zien in je doen en laten?
Als je op die manier naar je levenscirkel gaat kijken, wordt die cirkel een innerlijke richtingaanwijzer, een kompas. Niet om je naar het noorden of zuiden te sturen, maar naar het midden. Naar de essentie die in het midden te vinden is, de meest waardevolle plek waar alles samen komt. De mooiste plek om te zijn.

GENRE
Santé et bien-être
SORTIE
2015
9 septembre
LANGUE
NL
Néerlandais
LONGUEUR
265
Pages
ÉDITIONS
Kosmos Uitgevers
TAILLE
72,6
Mo

Plus de livres par Inez van Oord

La vie est un cercle - Où vous situez-vous ? La vie est un cercle - Où vous situez-vous ?
2017
Rebible Rebible
2017
Wo stehst du, wenn dein Leben ein Kreis ist? Wo stehst du, wenn dein Leben ein Kreis ist?
2017