• 6,99 €

Description de l’éditeur

Denne udgivelse indeholder Dansk Bibel (1931) (Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente) og King James Bible (1611, Pure Cambridge Version) (Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente) parallel oversættelse. Den har 173.771 referencer og viser 2 formater af Biblen. Den indeholder Dansk Bibel 1931 og King James Bible, formateret i læse- og navigationsvenlig format, eller Navi-format (forkortet). Her vil du finde hvert vers, printet parallelt i dan-kjb rækkefølge. Den indeholder fuld, separat og ikke i parallel, kopi af Dansk Bibel 1931 og King James Bible (Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente), bygget for tekst-til-tale (tts), så din enhed kan læse Biblen højt op for dig.

Hvordan fungerer den generelle Bibel-navigation:

Testamentet har et indeks af alle dets bøger. TTS formatet viser bøger og kapitler ifølge indekset. Testamenter krydsrefererer til hinanden i indekset. Hver bog har en reference til det Testament, den hører til. Hver bog har en reference til den næste og foregående bog. Hver bog har et indeks af dens kapitler. Hver kapitel referer til bogen, den tilhører. Hver kapitel refererer til den næste og den foregående kapitel. Hver kapitel har et indeks af alle dets vers. Hver kapitel i TTS refererer til det samme kapitel i Navi-formatet. Hver vers har et nummer og har reference til det tilhørende kapitel. Hver vers starter på en ny linje for en bedre læseoplevelse. Versenes numre er ikke synlige i TTS formatet. Hvilken som helst reference i indekset vil føre dig til lokationen. Den indbyggede indholdsfortegnelse har reference til alle bøger i alle formater.

Vi mener, at vi har bygget en af de bedste, hvis ikke den allerbedste navigation, der findes til en e-bog som denne! Den giver dig hvilket som helst vers lige under fingerspidser og er perfekt til hurtige opslag. Og kombinationen af Dansk Bibel 1931 og King James Bible og navigering gør denne e-bog unik.

Bemærk, at Tekst til Tale (TTS) understøttelse varierer fra enhed til enhed. Nogle enheder kan ikke understøtte det. Andre understøtter kun et sprog og andre understøtter flere sprog. Sproget, brugt til TTS i denne e-bog, er Dansk.

GENRE
Religion et spiritualité
SORTIE
2018
16 janvier
LANGUE
DA
Danois
LONGUEUR
15,005
Pages
ÉDITEUR
TruthBeTold Ministry
TAILLE
26.5
Mo

Plus de livres par TruthBeTold Ministry

Autres livres de cette série