• 13,99 €

Description de l’éditeur

Jeanne Korowa er en ung, ambitiøs undersøgelsesdommer med en fremadstormende karriere, et just forlist forhold og en rædsom kriminalsag; tre rituelle mord er blevet begået på en børnesygeplejerske, en forsker og en kunstner.

Hvad binder de tre kvinder sammen? Og hvad vil morderen fortælle med de så makabert iscenesatte mord? Efterforskningen bringer Jeanne ud på en rejse til Mellem- og Sydamerika og ind i hjertet af mordgåden. Ind i DE DØDE SJÆLES SKOV.

Frankrigs ukronede thrillerkonge Jean-Christophe Grangé, som Politiken har kaldt en >Dan Brown for tænkende mennesker<, har skrevet endnu en effektiv og intelligent thriller, der kombinerer kulturhistorie, antropologi og psykologi med et vildt og uhyggeligt plot.

Pressen skriver:

»Den franske thrillerforfatter Jean-Christophe Grangé leverer en afsindig spændende fortælling fuld af Freud, frygt og forhistorie.«

***** -Mette Højbjerg, Politiken»… at holde læseren i et jerngreb til sidste side, hvorefter han med skælvende hænder skænker sig en stiv whisky. Det kan Grangé gøre med et drevent håndelag, så læseren konstant overraskes, rystes og derved hele tiden underholdes.«

- Lars Bonnevie, Weekendavisen»Franske Jean-Christophe Grangé har skrevet en psykologisk thriller, der overbeviser.«

**** - Jonas Hindsholm Bentzen, Børsen

GENRE
Policier et suspense
SORTIE
2017
24 avril
LANGUE
DA
Danois
LONGUEUR
560
Pages
ÉDITIONS
Rosinante & Co
TAILLE
927
Ko

Plus de livres par Jean-Christophe Grangé & Anne Marie Petersen