• 3,99 €

Description de l’éditeur

Në Angli ka një detektiv, Sherlock Holmes dhe Dr. Watson; Në Evropë — Hercule Poirot dhe Heastings; në SH. B.A., Niro Wolfe dhe Archie Goodwin.
Dhe këtu, rusët, ky është gjenerali i rrethit Klop dhe ndihmësi i tij i keq, korali, Incifalapat.
Së bashku ata nuk do ta shohin njëri-tjetrin, por kjo nuk i ndalon ata të hetojnë çështjet penale…
Ky roman u pëlqye nga Putini.
# Të gjitha të drejtat e rezervuara.

GENRE
Romans et littérature
SORTIE
2020
16 janvier
LANGUE
SQ
Albanais
LONGUEUR
299
Pages
ÉDITIONS
LitRes
TAILLE
442,5
Ko

Plus de livres par StaVl Zosimov Premudroslovsky

2020
2020
2020
2020
2020
2020