• 1,99 €

Description de l’éditeur

Zhurma e zymtë e ujqërve anon nëpër ajër ndërsa i riu arrin në kështjellë. Kur takon Drakula, ai sheh se njeriu është i zbehtë, i varfër dhe i çuditshëm. Harkeri bëhet më i shqetësuar kur, pasi Harkeri e prenë veten gjatë rruajtjes, Drakula u përplas në fyt. Menjëherë pas, Harkeri është i joshur nga tre vampir femra, nga të cilët mezi shpëton. Më pas mëson sekretin e Drakulës: se ai është një vampir dhe mbijeton duke pirë gjakun e njeriut.

GENRE
Romans et littérature
SORTIE
2019
26 mai
LANGUE
SQ
Albanais
LONGUEUR
300
Pages
ÉDITEUR
Classic Translations
TAILLE
1.2
Mo

Plus de livres par Bram Stoker