• 18,99 €

Description de l’éditeur

Boken du står med i hendene kan vise seg å bli den viktigste boken du har lest! Den gir deg konkret veiledning i hvordan du kan bygge et fundament for å leve et liv i stadig større overflod av kjærlighet. 


Boken viser deg hvordan du trinn for trinn kan bestige kjærlighetens pyramide og bli en sann mester i kjærlighetens edle kunst. Den viser deg ikke bare hvor fallgruvene finnes og hvordan du unngår dem, men også hvordan du kan leve en kjærlighet som ingen kan ta fra deg. 


Gjennom å lese boken vil du forstå hvordan du kan velge å leve et liv i kjærlighet. Har du gitt andre rett til å bestemme hvor mye kjærlighet du fortjener vil denne boken guide deg frem mot en visdom som får deg til å innse at du selv kan bestemme hvor sterk strømmen av kjærlighet skal være i ditt liv. 


PER HENRIK GULLFOSS har arbeidet med alternativ bevissthet siden 1980. Gullfoss var initiativtager til Den Nordiske Astrologiskolen som begynte å utdanne astrologer i 1992. Han er også medredaktør og skribent i magasinet Ildsjelen. I tillegg holder han ettårige tarot-utdannelser og har holdt kurser med varierte temaer som krystallhealing, regresjon, firewalk m.m.

GENRE
Santé et bien-être
SORTIE
2011
3 novembre
LANGUE
NB
Bokmal
LONGUEUR
148
Pages
ÉDITEUR
Ildsjelen forlag as
TAILLE
17.3
Mo

Plus de livres par Per Henrik Gullfoss