• 2,49 €

Description de l’éditeur

En storslått fortelling som begynner med tjuetre genetiske overlegne foreldreløse som blir preparert for å bli elite spioner i Chicagos Pedemont barnehjem og avslutter med et politisk attentat dypt i Amazonasjungelen.

Foreldreløsefabrikken, en coming-of-age trillerroman, er den andre boken i Foreldretrilogien og en forløper til Den Niende Foreldreløse. Gå på en ny frenetisk reise med den niendefødte foreldreløse, mens han bryter seg ut av det hemmelige barnehjemmet som også var hans hjem og reiser tvers over USA.

Sent på 1970 tallet, i Chicago, Illinois, startet den hemmelige organisasjonen Omega byrået, Pedemont prosjektet – et radikalt eksperiment ved bruken av genteknologier – for å skape tjuetre foreldreløse småbarn med planen om å gjøre dem til verdens mest effektive attentatsmenn.

En av disse vidunderbarna kommer til å gjøre opprør: møt Nummer Ni, en foreldreløs med sine egne meninger.

I 1998, da Ni ble voksen og ble uteksaminert med ære fra Pedemont barnehjem, var han allerede dyktig i den dødelige spionkunsten. Med ordre fra sine Omega mestere for å gjøre slutt på en overlevende av Jonestown tragedien i Amazonasregnskogen i Guyana, ble Ni nødt til å bruke all sin avanserte trening bare for å holde seg i live.

GENRE
Policier et suspense
SORTIE
2018
30 janvier
LANGUE
NB
Bokmal
LONGUEUR
471
Pages
ÉDITEUR
Sterling Gate Books Ltd.
TAILLE
529.3
Ko

Plus de livres par James Morcan & Lance Morcan