• 6,49 €

Description de l’éditeur

Dirk Pitt -meriseikkailujen paluu!

Huimapäinen seikkailu Kuubassa Castrojen valtakauden muretessa.

Myrkkypäästöjä Karibianmerellä tutkiessaan Dirk Pitt kiitää täpärästä vaaratilanteesta toiseen. Kuubassa taas Castrojen hallintokauden päättymistä enteilevät valtataistelut käynnistyvät. Samaan aikaan Pittin tutkijalapset jäljittävät mystistä asteekkikiveä, joka auttaisi löytämään huikean asteekkiaarteen. Kolmikko joutuu Kuubassa kenties kiperimpiin juonenkäänteisiin kuin vielä koskaan.

Clive Cusslerin (s. 1931) menestysteoksilla on yli 140 miljoonaa lukijaa yli 100 maassa ja niitä on käännetty jo ainakin 40 kielelle. Cussler yhdistää jännitysromaaneissaan reipasta seikkailua huipputeknologiaan.
Dirk Pitt -seikkailuromaaneja on ilmestynyt jo 1970-luvulta lähtien 22 kirjaa. Erittäin suosittuja seikkailusarjoja ovat myös Cusslerin (usein kirjailijaparin kanssa yhdessä kirjoittamat): The NUMA Files -seikkailuromaanit, The Oregon Files -seikkailuromaanit ja herrasmiesetsivä Isaac Bell -sarja.

Coloradon vuoristoseuduilla ja Arizonan erämaissa viihtyvä Clive Cussler on myös tunnettu vanhojen autojen keräilijä, jonka kokoelmissa on satakunta 1950-luvun autoharvinaisuutta.

GENRE
Policier et suspense
SORTIE
2015
5 octobre
LANGUE
FI
Finnois
LONGUEUR
277
Pages
ÉDITEUR
Werner Söderström Osakeyhtiö
TAILLE
1.2
Mo

Plus de livres par Clive Cussler, Dirk Cussler & Anna Lönnroth