• Précommander
    • Sortie prévue le 10 juil. 2020
    • 9,49 €

Description de l’éditeur

Der Leiter heeft na een Blitzkrieg met zijn Wunderwaffen en het onoverwinnelijke SS-Totenkopfverbände Über-Bataillon grote delen van Europa, Afrika en Azië in handen.
Op één ding heeft hij niet gerekend. De ex-geheimagenten Lasha Heyes en Mike Owen hebben een verbond gesloten met Eva, de dochter van Hitler, en Autarkie, de geheime basis van Der Leiter in Neu-Schwabenland, veroverd. Met de nieuwste generatie U-boten die daar als Wunderwaffe zijn ontwikkeld, binden Lasha, Mike en Eva de strijd aan met Organisation Übermensch.
Op één van de expedities tegen de machtige kruisers van Der Leiter wordt de U-boot van Lasha getroffen door een dieptebom en zinkt diep weg in een onbekende trog in de Atlantische Oceaan. Op de bodem treft Lasha iets aan wat haar stoutste verwachtingen overtreft. Een oude beschaving wordt tot leven gewekt. Kunnen zij de vrijheidsstrijders helpen of smeedt dit oude volk haar eigen snode plannen? Lasha heeft al haar talenten en vaardigheden nodig om zich uit dit wespennest te redden.
Mike gaat, niet wetende van het avontuur van Lasha, op een geheime missie naar Egypte. Daar is hij op zoek naar de Zaal der Archieven in de hoop wapens te vinden waarmee de Leiter is te verslaan. Het is een race tegen de klok, ook de Leiter heeft zijn zinnen gezet op de wapens uit het verre verleden van een hoogontwikkeld volk.
Onbedoeld wordt een nachtmerrie uit het verleden gewekt en duikt het schier onoverwinnelijke Hellebeest op uit de Poort van Riese. Niets en niemand ontziend mengt het zich in de oorlog tussen de vrijheidsstrijders en de bezettingsmacht.
Lasha en Mike moeten op twee fronten tegelijk de strijd aangaan met onmenselijke tegenstanders met als inzet het voortbestaan van de mensheid; een onmogelijke opgave?

GENRE
Romans et littérature
DISPONIBLE
2020
10 juillet
LANGUE
NL
Néerlandais
LONGUEUR
321
Pages
ÉDITEUR
Jack Broscie

Plus de livres par Jack Broscie