LEDARE ATTITYD

    • 2,49 €
    • 2,49 €

Description de l’éditeur

Vi lever nu i en värld där det ökar och blir enkelt för alla att bli framgångsrika. Det är nu enklare än någonsin för någon att uppnå storhet än någonsin i världens historia. Du behöver inte längre vara från en aristokratisk släkt eller vara född till en rik familj innan du kan bli framgångsrik och stor.

Jämförelsen av andelen "haves" och "have-nots" i världen idag avslöjar ett alarmerande fenomen i det växande antalet "have-nots". Frågan är varför? med den mängd information och möjligheter som finns tillgängliga för oss alla i denna nuvarande tid som aldrig tidigare i världens inspelade historia.

Framgångsrik i livet handlar inte bara om att konsekvent ta en serie rätt beslut och handlingar och också förmågan att fatta dessa beslut när de visar sig inte vara så rätta, men det handlar också om att inte göra fel saker, annars påverkan av dessa motsatta handlingar kommer bara att avbryta varandra.

Det hävdar därför att framgång och rikedom skapas, precis som fattigdom och ett framgångsrikt liv också skapas. Vad du väljer att skapa är helt upp till dig och enbart ditt val, och allt är i din kontroll.

Den här boken beskriver tydligt dessa principer, med livliga illustrationer och scenarier för att underlätta en fördjupad förståelse så att du kan börja vinna och bli framgångsrik. Du kan förändra ditt liv och ditt liv kan bli bra, det är allt du väljer och helt i din kontroll.

GENRE
Santé et bien-être
SORTIE
2020
22 septembre
LANGUE
SV
Suédois
LONGUEUR
434
Pages
ÉDITIONS
PELICAN PUBLISHERS
TAILLE
996,5
Ko

Plus de livres par David King

2009
2022
2022
2008
2021
2013