Lust Lust

Lust

Håll glöden levande i långa relationer

    • 17,99 €
    • 17,99 €

Description de l’éditeur

Esther Perel skriver om det som tycks vara ett av vår tids vanligaste relationsproblem: sex. Eller snarare: bristen på sex.

Bokens fallbeskrivningar och resonemangen kring dem visar olika förhållanden - gamla, unga, homo- och heteropar, gifta, sambor, par med eller utan barn där paret av olika anledningar inte längre har sex med varandra. De vill fortsätta sitt liv tillsammans, de vill inte göra slut och gå vidare med någon annan partner. Det de vill är att återupptäcka lusten till varandra.

Det finns inga enkla lösningar och inte heller ett svar som passar alla. Ett återkommande mönster syns dock, nämligen att man i ett parförhållande kan komma varandra för nära, så att den sexuella spänningen försvagas när inga okända sfärer längre finns. Man vet allt om varandra och har inget eget utrymme kvar. Syret tar slut, sexlusten slumrar in.

Genom att belysa detta specifika problem inom parförhållanden och visa olika vägar att hantera det ger författaren olika förslag och möjligheter i denna insiktsfulla och läsvärda bok.

GENRE
Santé et bien-être
SORTIE
2018
20 décembre
LANGUE
SV
Suédois
LONGUEUR
339
Pages
ÉDITIONS
Norstedts
TAILLE
974,7
Ko

Plus de livres par Esther Perel

Je t'aime, je te trompe Je t'aime, je te trompe
2018
L'Intelligence érotique L'Intelligence érotique
2018
Mating in Captivity Mating in Captivity
2012
The State Of Affairs The State Of Affairs
2017
Mating in Captivity Mating in Captivity
2009
The State of Affairs The State of Affairs
2017