• 14,99 €

Description de l’éditeur

Tämä kirja on hyvin erilainen ja omassa sarjassaan. Kirja on yksilö yksilöiden joukossa.

Naisen Luomistyö on humoristinen kuvaus siitä, miten tapahtumat etenivät aikojen alussa. Lukijalla on lupa nauraa kun taivaassa hahmotellaan. Jumala oli juuri saanut maan ja taivaan luotua, kun hän innostui vielä tekaisemaan Aatamin maan päälle. Ja toki Eevankin. Miksi? Ja mitä mahtoi taivaassa noihin aikoihin tapahtua?

Kirja herättää aivan varmasti ajatuksia jokaisessa lukijassa. Ehkä se jakaa jopa kansakunnan kahtia. On niitä jotka uskovat ja niitä jotka epäilevät. Sekä niitä jotka uskovat omalla tavallaan...

 

BENNY MARKAN KIRJAT

Benny Markka on todellinen Suomalainen Tosilöytö. Hän on kirjoittanut alun kolmattakymmentä vahvaa teosta silkasta luomisen ilosta. Luomistyön hurmoksen, sanallisen ekstaasin, aikaansaannokset, ovat nyt ensi kerran tarjolla kirjallisuuden suuren maailman rikastuttamiseksi. Etenkin kotimaisella kirjarintamalla Benny on oikea WOWBOOKS:n Suomalaisuuden Linnake.

Kirjailijan tuotanto on rävähtävää, erilaisuudessaan laajaa ja kansainvälistä. Jopa niin, että häntä voi hyvällä syyllä nimittää Syvänsiniseksi Takuuvarmaksi Vientituotteeksi. Bennyn parhaista kirjoista saa nauttia jo ensi vuonna ainakin englanniksi ja ruotsiksi.

Bennyn kirjoissa on aina huumori yksi riemastuttava elementti. Hänen humoristinen vinkkelinsä puree joka teoksessa tuntuvasti. Ehkä juuri se tekee Benny Markan tyylistä erityisen. Jos on kirjailijan persoonallisuus rikas, on hänen tuotantonsakin runsasta ja laaja-alaista.

GENRE
Humour
SORTIE
2014
15 février
LANGUE
FI
Finnois
LONGUEUR
202
Pages
ÉDITEUR
Jarno Ahonen - WOWBOOKS
TAILLE
2.6
Mo

Plus de livres par Benny Markka & Jarno Ahonen