Nga Profeti I Mëshirës Frymëra Mëshironjëse

Description de l’éditeur

T'i afrohesh të vërtetës muhamedane është më shumë e mundur me forcën e dashurisë sesa me forcën e racionalizmit. Ka patur edhe nga mesi i profetëve të mëparshëm që kanë dëshiruar të shijojnë dhe të kenë nderin të ishin pasuesit e Tij.

GENRE
Religion et spiritualité
SORTIE
2011
13 janvier
LANGUE
SQ
Albanais
LONGUEUR
410
Pages
ÉDITIONS
Erkam Publications
TAILLE
437,4
Ko

Plus de livres par Osman Nuri Topbas

2010
2012
2010
2010
2012
2011

D’autres ont aussi acheté

2011
2013
2019
2017
2017
2011