Părintele conștient. Cum să ne transformăm pe noi pentru a avea copii puternici

    • 6,49 €
    • 6,49 €

Description de l’éditeur

Copiii nu te ascultă? Ai ajuns, deși îți repugnă acest lucru, să recurgi la șantaj și la pedepse pentru a-i determina să lase calculatorul și să se apuce de teme? Intri astfel într-un cerc vicios, trecând de la resemnare la o luptă zadarnică cu morile de vânt. Dar dacă soluția ți-ar sta la îndemână, dacă lucrurile s-ar putea transforma radical printr-o simplă schimbare de perspectivă?

În urma unei îndelungi experiențe în lucrul cu familiile, dr. Shefali Tsabary ne propune o soluție ce s-a dovedit utilă pentru crearea și menținerea unor relații armonioase părinte-copil: transformarea stilului de parentaj din unul inconștient, transmis ca atare din generație în generație, într-unul conștient, centrat asupra nevoilor reale ale copilului.

Astfel, ea ne arată că menirea părintelui nu este aceea de a modela caracterul copilului și de a-i indica drumul, ci aceea de a-l însoți pe calea sa, cu acceptare și iubire, cu o continuă uimire în fața sufletului ce înflorește sub ochii săi. Când un părinte acționează conștient și nu automat, în virtutea celor deprinse de la propriii educatori, comportamentul copilului se va îmbunătăți de la sine. Cartea oferă părinților și viitorilor părinți o metodă eficientă, de roadele aplicării căreia se vor bucura atât ei, cât și cei mici.

GENRE
Santé et bien-être
SORTIE
2016
23 mai
LANGUE
RO
Roumain
LONGUEUR
312
Pages
ÉDITIONS
PublishDrive
TAILLE
1,9
Mo

Plus de livres par Shefali Tsabary

2014
2021
2018
2021
2017
2015