Description de l’éditeur

Hoe komt het eigenlijk dat er mensen wonen in België? Omdat zo’n 70.000 jaar geleden, onze bet-bet-bet-bet-etcetera voorouders dachten: ‘Bon ja, Afrika, het is hier mooi, maar wij willen toch weten wat er daar aan de overkant ligt.’ (En toen duurde het nog enkele tienduizenden jaren. Ze waren te voet.)


Om maar te zeggen: migratie is van alle tijden. Voor jongeren is dat de wereld waarin ze opgroeien. Niet gek dus, dat de redactie van deze Print Is Dood koos voor het thema ‘de ideale migrant’ – een titel die niet alleen bedoeld is om te provoceren (ook wel, we blijven journalisten), maar ook om uit te drukken dat migratie, ondanks alle persoonlijke en sociale onrust die het met zich meebrengt, ook voor geluk en vooruitgang zorgt.  Hoe dat in zijn werk gaat? Dat leest u in deze editie van de PIDMAG.


PIDMAG ('Print is Dood-magazine') is een realisatie van jongerenpersagentschap C.H.I.P.S. StampMedia. Deze editie kwam tot stand onder leiding van Tom Naegels.

GENRE
Essais et sciences humaines
SORTIE
2014
21 mai
LANGUE
NL
Néerlandais
LONGUEUR
60
Pages
ÉDITEUR
StampMedia
TAILLE
156
Mo

Plus de livres par Nick Baelemans, Noémie Bernaerts, Jef Cauwenberghs, Lotte Coolen, Nicolas Cosson, Ruben De Keyzer, Izabelle Devulder, Dennis Kant, Liesbeth Knaeps, Jolien Lenaars, Lara Meyers, Alisa Nadezhkina, Rik Potoms, Sharmentha Read, Thomas Rillaerts, Laura Sear, Karolien Segers, Milou Verstappen, Stef Vananderoye, Emily Van Campenhout, Thomas Verstrepen, Samir Taif, Maya Witters, Ismail Eddegdag, Tom Naegels, Vincent Tillieux, Pieter Rombouts, Bert Roymans, Jeroen Convens, Chris Laywerys & Stefan Kolgen