• 20,99 €

Description de l’éditeur

«PS fra Paris» er en» moderne, uimotståelig og annerledes roman om uventet kjærlighet


På film spiller Mia forelskede kvinner. Men i sitt virkelige liv trenger hun sårt en pause fra sin skjørtejagende skuespillerektemann og en overfladisk tilværelse. Hun flykter over Den engelske kanal for å gjemme seg i Paris. Kamuflert bak en ny frisyre og falske briller tar hun jobb som servitrise på bestevenninnens restaurant.


Paul er en amerikansk forfatter som håper på å gjenskape suksessen han fikk med sin første bok. Da hans beste venn lurer ham til å gå på date med Mia, blir det starten på et komplisert forhold.


På tross av at alt ved Paris ser ut til å føre Mia og Paul sammen, stritter de to imot, og tar i bruk alle strategier for å tviholde på sin status som «bare venner». Men det er lettere sagt enn gjort, ettersom skjebnen har helt andre planer for dem.


Er det ekte kjærlighet som venter i kulissene?


MARC LEVY HAR SKREVET 18 BESTSELGENDE ROMANER OG SOLGT OVER 40 MILLIONER BØKER - OVERSATT TIL 49 SPRÅK!


«En sjarmerende og varm historie ... Rørende, morsom, original og overraskende.» LE PARISIEN


«Ekstraordinær, hysterisk ... Herlig!!» RJC


«328 sider ren glede.» MANON SE LIVRE


MARC LEVY BLE født i Fankrike 16. oktober 1961.1 en alder av 37 skrev han sin første bok, If only it were true. Steven Spielberg kjøpte filmrettighetene, og filmen Just like Heaven, med Reese Witherspoon og Mark Ruffalo i hovedrollen, ble en hit i USA i 2005. Etter dette ble Marc Levy forfatter på heltid. Han har skrevet 18 romaner som alle har ligget på bestselgerlistene, bøkene hans har blitt oversatt til 49 språk og han har solgt over 40 millioner bøker verden over. Han er idag verdens mest leste franske forfatter.


Marc Levy bor idag i New York. Lesere kan lese mer om han og hans bøker på www.marclevy.info

GENRE
Romance
SORTIE
2019
5 janvier
LANGUE
NB
Bokmal
LONGUEUR
328
Pages
ÉDITEUR
Panta forlag as
TAILLE
3.5
Mo

Plus de livres par Marc Levy