• 0,99 €

Description de l’éditeur

În zorii timpurilor, doi adversari antici se luptau pentru controlul Pământului. Un singur bărbat s-a înălțat, pe atunci, de-a dreapta oamenilor. Un soldat al cărui nume ni-l amintim încă și astăzi...

.

Colonelul Angelic al Forțelor Speciale, Mikhail Mannuki'ili, se trezește rănit de moarte la bordul navei sale prăbușite. Femeia care îi salvează viața are abilități care îi par a fi cunoscute, dar, nemaiamintindu-și nimic din trecut, el nu își poate da seama de ce. 

.

Oamenii Ninsiannei cunosc profeții despre un campion cu aripi, o Sabie a Zeilor care va apăra poporul împotriva Celui Rău. Mikhail insistă asupra faptului că nu este semi-zeu, dar capacitatea lui stranie de a ucide spune altceva.

.

Răul șoptește unui prinț posac. O specie pe moarte caută să evite dispariția. Și doi împărați, adânc înrădăcinați în ideologia lor antică, nu pot desluși amenințarea supremă în această repovestire științifico-fantastică, epică poveste a umanității despre lupta dintre Bine și Rău, despre ciocnirea dintre imperii și ideologii, precum și despre cel mai mare super-erou care a călcat vreodată pe Pământ, Arhanghelul Mihail.

.

BONUS SPECIAL: conține povestea originală „Eroi de Demult”. 

.

Această carte NU este o ficțiune cu caracter religios!

.

Limba română, cărți românești - Romanian language

Cuvinte cheie romanesti de cautare: limba romana, carti romanesti, carti de limba romana, fantasy epice, opera de opera, romantism, fictiune militara, ingeri, fantezie romaneasca

GENRE
SF et fantasy
SORTIE
2018
27 février
LANGUE
RO
Roumain
LONGUEUR
390
Pages
ÉDITEUR
Seraphim Press
TAILLE
2.9
Mo

Plus de livres par Anna Erishkigal

Autres livres de cette série