• 3,99 €

Description de l’éditeur

Vëllimi përmbledh këta autore:

Agron Tufa - Si Jeta Dhe Vdekja Duhen Meritue
Ahmet Premçi - Havzi Nela, Ëndrra Për Lirinë
Albert Vataj - Havzi Nela, Martiri I Fjalës Së Lirë…
Alfred Nela - Liria Pa Frym? Dhe Fryma Pa Fjal?
Aqif Hysa - Diell I Zi Mbi Fletën E Bardhë
Azgan Haklaj - Përse Trishtohet Sërish Havzi Nela
Bardhyl Londo - Martirët Nuk Harrohen Kurrë
Bashkim Shehu - Kam Qenë 10 Vjeç Kur E Kanë Varë Poetin
Behar Gjoka - Havzi Nela - Ëndrra Që Nuk Varet Në Litar
Besnik Mustafaj - Havzi Nela, I Papenduari
Bedri Blloshmi - Si E Njoha Havzi Nelën Në Burgun E Qafë Barit
Bedri Halimi - Emri Yt Mbush Me Të Ardhme
Berzat Hasa - Havzi Nelës
Bislim Ahmetaj - Si U Njoha Me Emrin E Havzi Nelës
Bujar Balliu - Një Gazetar I Shuar
Dëfrim Cani - Në Anën E Përtejme Të Akerontit
Demir Gjergji - Lumjani I Lirë
Dodona Qose - A Ka Ende
Elida Rusta - Hero Në Kohë Tutjesh Kolektive
Eva Gjoni – Poeti
Faruk Myrtaj - Si Të Mos E Themi Një Fjalë
Fatmir Sulejmani - Shkrimtari Dhe Diktatura
Fejzulla Gjabri - Shënime Para Një Poeti Me Litar Në Grykë
Florin Zyberaj - Shpërthime Poetike Gjatë Internimit Dhe Varja Në Litar E Havzi Nelës
Gëzim Ajgeraj - Kumt Për Fjalën E Vrarë
Granit Zela - I Vetmi Poet I Varur Në Gulagun E Evropës Lindore
Hamit Aliaj - Havzi Nela - Poet I Drinit
Hekuran Koka - Pendul I Kohës Sime
Hysen Shehu - Në Sy Kishte Poezi
Isa Halilaj - Kujtime Nga Jeta Shkollore Për Havzi Nelën
Islam Çenga - Poetit, Havzi Nela
Ismail Kadare - Një Njollë Turpi
Istref Haxhillari - Dimensioni I Lirisë
Izet Duraku - Havzi Nela, Orfeu I Lirisë
Kastriot Dervishi - Hazvi Nela, Qëndresë Me Dinjitet Dhe Martirizim Në Komunizëm
Luan Rama - Rrugëtimi I Fransua Vijon Në Malin E Pikëllimës
Maxhun Osmanaj - Kohë E Varur Në Litar
Maxhun Peka - Njeriu I Lirë Havzi Nela
Mirdash Shehu - Njeriu I Lirë Havzi Nela
Naim Fetaj - Motiv Popullor
Namik Dokle - Havzi Nela Është Dhe Do Të Mbetet Me Yjet
Namik Selmani - E Varën Poetin
Ndue Dedaj - Havzi Nela, Pelegrini I Lirisë Së Munguar
Petrit Ruka - Dëshmorët E Fjalës Janë Fati I Lirisë
Preç Zogaj - Përpara Bustit Të Havzinelës
Primo Shllaku - Vdekja E Hokubetshme E Poetit Havzi Nela
Rexhep Shahu - Ku Është Koka Havzi Nelës
Rezarta Reçi - Harresë - Kujtesa E Poetit
Sadik Bejko - Havzi Nela Dhe Moraliteti I Një Shoqërie
Sami Milloshi - Unë Nuk Jam Veteran
Sazan Goliku - Kënga E Njeriut Të Pagjunjëzuar
Shefqet Hoxha - Vendosja E Bustit Të Havzi Nelës - Një Ditë E Madhe
Shkëlqim Abazi - Varri Vertikal
Sulejman Dida - Pro Dhe Kundër Havzi Nelës, Dy Taborre
Vera Istrefaj - Pikëllimi I Pikëllimës
Xheladin Mjeku - Pengu I Fjalës Frymoi Liri
Xhemal Ahmeti - Polimeria E Epistemocidit Përballë Triumfit Të Martirëve

GENRE
Romans et littérature
SORTIE
2020
12 juin
LANGUE
SQ
Albanais
LONGUEUR
258
Pages
ÉDITIONS
Klubi i Poezisë
TAILLE
306,4
Ko

Plus de livres par Klubi i Poezisë