• 20,99 €

Description de l’éditeur

ALEPPO, SYRIA, 1915. Elizabeth Endicott ankommer Aleppo, byen med den historiske bazaren. Hun har et lidenskapelig ønske om å hjelpe de armenske flyktningene. Her møter hun Armen, en armensk ingeniør som har mistet sin kone og sin nyfødte datter. Møtet deres forandrer begges liv drastisk. Kjærlighet blir til lengsel når de to blir adskilt av krigens omstendigheter.


NEW YORK, 2012. Laura, barnebarnet til Elizabeth og Armen, bestemmer seg for å reise til Syria. Der oppdager hun familiens historie, som er som en saga om Midtøsten, en historie om store tap og evigvarende kjærlighet. Hun avslører en hjerteskjærende hemmelighet som har vært begravd i generasjoner.


Denne mesterlige romanen gir oss et innblikk i Syrias historie. Chris Bohjalian maler et livaktig portrett av en brennende ørken, en bitter fortid og sannheter som blir skjøvet under teppet. Boken vil bergta lesere som liker skjønnlitteratur og som vil lære om Syria, og en svært lite kjent del av Midtøstens historie.


Mesterlig, sterk og lidenskapelig historie.


THE SEATTLE TIMES


Vakker og uforglemmelig.


PUBLISHERS WEEKLY


Perfekt.


THE SEATTLE TIMES


Imponerende mesterverk.


OPRAH.COM


CHRIS BOHJALIAN er født i Vermont, USA. Han er en kritikerrost forfatter av i alt 17 bøker, hvorav ni har gått rett til topps på New York Times’ bestselgerliste, og tre har blitt til film.
Bøkene hans er oversatt til mer enn 25 språk, og Bohjalian regnes som en av vår tids store forfattere.

GENRE
Romans et littérature
SORTIE
2019
22 mars
LANGUE
NB
Bokmal
LONGUEUR
400
Pages
ÉDITEUR
Panta forlag as
TAILLE
2.1
Mo

Plus de livres par Chris Bohjalian