• 18,99 €

Description de l’éditeur

Venezuelas president har via de nya friare narkotikalagarna i Sydamerika lagt beslag på hela världshandeln av kokain. Man har kortat av handelsled och pengarna som tidigare tvättats i Spanien flyttas nu konstant till Sydamerika där ekonomierna blomstrar.
Du möter Fredrik en svensk cannabisodlande restaurangägare som bosatt sig i Spanien, för att han var för inblandad i den undre världen i Stockholm där han har förändrat strippklubben "Tabu" och träffat Jokso på 1990-talet.
Ur boken:
"Elin läste från Alains dator: "Det smugglas varje månad in tonvis med kokablad till Spanien". Dåligt dåligt dåligt, f*****g djävla Alain, varför ska du nu ställa till det för dig. Elin förstod mycket väl att man inte muckar gräl med knarkligor. Men att Alain var så dum? Om detta var nästa scoop av Alain? Så kommer det att bli det sista. Elin fortsatte att snabbläsa från Alains dator. Det var en riktigt bra story, det hade kunnat bli ett världsscoop. Det hade kunnat sätta riktigt stora namn på löpsedlarna runtom i världen. Men Elin ville inte att Alain skulle råka illa ut, så hon bestämde sig för att hindra honom. Hon tycker lika illa om knarkligor som kvinnohatare, de brukade dessutom vara samma dryga djävlar. Hon tyckte att Alain behövde hjälp, hennes hjälp. Hon visste med ens hur..."
Men vad har egentligen den svenska kungen med den här historien att göra?

GENRE
Politique et actualité
SORTIE
2014
21 décembre
LANGUE
SV
Suédois
LONGUEUR
254
Pages
ÉDITEUR
Osmora Inc.
TAILLE
890
Ko