Terug in het zadel

    • 5,99 €
    • 5,99 €

Description de l’éditeur

Ik had haar altijd gewild. Dat was na al die jaren nooit veranderd.Ik dacht dat Sarah O'Banyon de ware was geweest. Ik had het mis gehad. Ik ging door, maakte iets van mezelf. Werd politiechef. Ik heb zelfs een prachtige dochter gekregen. 


Wanneer Sarah me op de vrijgezellenveiling koopt, ben ik stomverbaasd. Het is zes jaar geleden. Ze wil nu iets van me. Als we in mijn slaapkamer belanden, weet ik precies wat. Hoewel. Als ik door de sexy monteur aan mijn hoofdeinde word vastgeboeid - en achtergelaten, is los zien te komen niet het enige dat als een paal boven water staat. 


Blijkbaar heeft ze iets over mijn verleden geleerd. Een geheim dat haar boos maakt. Daar ben ik blij mee. Want dat betekent dat ze nog steeds iets voor me voelt. Ik zal haar haat in liefde veranderen. 


We gaan de scherven van onze eerste liefde oppakken ... en onze gebroken harten lijmen, want er is geen andere optie voor mij. Voor deze cowboy is het Sarah O'Banyon. Voor altijd. Een alleenstaande vader krijgt een tweede kans op eerste liefde in het volgende Bachelorveiling-boek. Het is nu de beurt aan Huck Manning om de vlammen in zijn liefdesleven, en je e-reader, weer aan te wakkeren ...

GENRE
Romance
SORTIE
2022
22 septembre
LANGUE
NL
Néerlandais
LONGUEUR
161
Pages
ÉDITIONS
Bridger Media
TAILLE
870,3
Ko

Plus de livres par Vanessa Vale

2018
2020
2018
2018
2018
2019

Autres livres de cette série

2022
2022