Description de l’éditeur

Këtu keni gjithçka që ju nevojitet të dini për iPhone, në një format praktik dixhital. Njihuni me iPhone dhe eksploroni të gjitha gjërat e mahnitshme që mund të bëjë, si dhe si t'i bëni ato. Ky është udhëzuesi përfundimtar për të marrë maksimumin nga telefoni juaj i ri iPhone, direkt nga Apple. Udhëzuesi i përdorimit i iPhone është pjesë thelbësore e çdo biblioteke të iBooks.

GENRE
Informatique et Internet
SORTIE
2015
16 septembre
LANGUE
SQ
Albanais
LONGUEUR
278
Pages
ÉDITEUR
Apple
TAILLE
17.5
Mo

Plus de livres par Apple Inc.