• Précommander
    • 6,99 €

Description de l’éditeur

De reisgids Wat & Hoe Stedentrip Valencia, met insider tips, Top 10 hoogtepunten, wandelingen en diverse kaarten en plattegronden.


Wat & Hoe Stedentrip Valencia bevat de Top 10 hoogtepunten van Valencia, gedetailleerde uitklapkaarten en de beste hotspots voor je vakantie. Met alle informatie die je nodig hebt, plus insider tips voor overnachten, eten en uitgaan. Wat & Hoe Stedentrip Valencia is handzaam, compleet en betrouwbaar, ideaal voor je reis.

In Valencia heb je echt het gevoel tussen de Spanjaarden te zijn, die gewoon volgens hun eigen ritme leven, eten en drinken. De historische rijkdom, het strand om de hoek en de vele restaurants en tapasbarretjes maken van Valencia een ideale bestemming voor een stedentrip. Bezoek de kathedraal, struin voor de hippe wijk Ruzafa of huur een fiets en verken het park Jardin del Túria.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. Met Wat & Hoe Stedentrip heb je een handzame gids met alle hoogtepunten en plattegronden voor als je graag alleen een stad bezoekt.

GENRE
Tourisme et voyages
DISPONIBLE
2022
6 avril
LANGUE
NL
Néerlandais
ÉDITIONS
Kosmos Uitgevers

Plus de livres par Wat & Hoe Stedentrip

2022
2022
2022
2019