Valul primei iubiri

    • 7,99 €
    • 7,99 €

Description de l’éditeur

Costa Blanca. Soare. Mare. Opulență. Un conac. Pasiune, mult prea mult mister și intrigă. Dar și… o relație interzisă și picantă. 

Cataleya se îndrăgostește fix de persoana interzisă, logodnicul surorii ei. Aceasta ajunge să fie prinsă în fiorii unei iubiri tensionate și păcătoase, însă luptă din prima secundă ca să nu cedeze în fața acelor senzații mistuitoare care încep să stârnească dorința în inima ei. Totul începe cu o privire și un zâmbet. Însă ce se întâmplă atunci când realizează că nu toate poveștile de iubire sunt un basm și că fiorul morții este aproape?


„Misterul îți trezește curiozitatea, atmosfera lugubră îți dă fiori pe șira spinării, suspansul te ține cu sufletul la gură, chiar și atunci când trăiești cu impresia că personajele au luat-o razna, partea romantică îți conferă o falsă impresie de calmitate, iar crima înfăptuită te îndeamnă să îți pui o grămadă de întrebări.”

— Alina Geambașu


„Wow! O carte pe care o citești cu sufletul, o poveste al cărei film îl vezi cu ochii închiși și ajungi să o iubești și să o porți în inimă.”

— Daniela Castravete

GENRE
Romance
SORTIE
2022
5 mai
LANGUE
RO
Roumain
LONGUEUR
248
Pages
ÉDITIONS
Editura Stylished
TAILLE
16,3
Mo

Plus de livres par María Alexandra

2022
2022
2022
2022