• 3,99 €

Description de l’éditeur

Vivim moments convulsos des del punt de vista social, tant a escala nacional com internacional. La marcada crisi econòmica ha generat grans desigualtats i grups de protesta arreu amb un marcat perfil social. Els moviments migratoris provocats per diferents conflictes armats i la misèria han causat greus esquerdes entre països més privilegiats.

Avui totes les persones estem comunicades entre nosaltres i la informació s'ha democratitzat, de manera que ha quedat diluït el oligopoli d'uns pocs en la transmissió d'idees de dalt a baix. La tecnologia i la robòtica regalen temps, però no feina. Els recursos naturals s'acaben i és hora de decidir si lluitem per controlar-los o ens organitzem per crear una societat més sostenible i equilibrada.

Una sentència del Tribunal Constitucional espanyol modifica a la baixa la voluntat expressada pel poble de Catalunya, que ja havia estat prèviament devaluada. La ciutadania catalana s'activa en al construcció d'un estat que doni veu i força a la seva nació, Catalunya. Les lluites partidistes i la corrupció entre el professionals de la política dificulten el desenvolupament d'aquest projecte. Per impulsar el procés manca una formació política majoritària que doni resposta al es inquietuds que es plantegen . Visc a Catalunya ... amb il·lusió! es una proposta de construcció d'una plataforma d'acció política que permeti la fundació d'un nou model d'estat. S'hi gesta un model social i participatiu, basat en l'altruïcisme, que respon a les incògnites plantejades i que permet una societat plena en benefici de tots. Et quedaràs sense saber com es pot fer?

GENRE
Politique et actualité
SORTIE
2017
2 février
LANGUE
CA
Catalan
LONGUEUR
70
Pages
ÉDITEUR
Bebookness
TAILLE
2.2
Mo

Plus de livres par Maurici Blancafort Planas