• £6.99

Publisher Description

Vilken tur att du inte tände lampan ...

En sjuksköterskeelev får sitt livs värsta chock när hon en morgon hittar sin patient, distriktsåklagare Derek Nicholson, brutalt mördad i sin säng. Dådet ter sig fullständigt meningslöst - Nicholson var döende i cancer och hade bara några veckor kvar att leva. Men det som allra mest upprör kriminalinspektör Robert Hunter vid Los Angeles rån- och mordrotel är visitkortet som mördaren lämnat efter sig. Det liknar ingenting som vare sig han eller hans partner Carlos Garcia någonsin varit med om.

För Hunter är det ingen tvekan om att mördaren försöker säga något till polisen med detta obegripliga och fasansfulla visitkort, men exakt vad det är tar längre tid för honom att lista ut. Att det är ett sofistikerat pussel med makabra pusselbitar blir alltmer uppenbart när nya lik dyker upp.

Hunter och Garcia tvingas att samarbeta med utredaren Alice Beaumont från distriktsåklagarmyndigheten och de måste skynda sig att få alla pusselbitar på plats... innan skulptören lägger sista handen vid sitt mästerverk.

GENRE
Crime & Thrillers
NARRATOR
BL
Björn Löfgren
LENGTH
14:29
hr min
RELEASED
2020
May 26
PUBLISHER
Jentas
PRESENTED BY
Audible.co.uk
LANGUAGE
SV
Swedish
SIZE
741.8
MB