Et afgørende øjeblik Et afgørende øjeblik

Et afgørende øjeblik

    • £8.99

    • £8.99

Publisher Description

Corey Callahan har altid forestillet sig, at når hun skulle starte på Harkness College, ville det være som en af skolens dygtigste ishockeyspillere. Hun havde ikke set sig selv ankomme i en kørestol uden udsigten til nogensinde at rejse sig fra den igen.

Tabet af den fremtid, hun altid havde drømt om, er næsten ubærligt, men hun bider tænderne sammen og prøver at skabe sig et nyt liv med stumperne af det gamle. Og det hjælper gevaldigt, at hun bliver venner med sin charmende nye nabo Hartley.

Adam Hartley har også måttet lægge skøjterne på hylden, men han og Corey finder hurtigt ud af, at de har andet til fælles end kærligheden til ishockey. Hartley har også en kæreste – hvilket selvfølgelig ikke er noget problem, for han og Corey er jo kun venner. Ikke?

Det er i hvert fald det, de får overbevist sig selv om, indtil en aften, hvor alting ændrer sig for altid …

Et afgørende øjeblik er første, selvstændige bog i den romantiske Ivy Years-serie om livet på et amerikansk Ivy League college med alle de nye mennesker, sjove oplevelser og livsændrende følelser, som hører til.

“Min ultimative New Adult-yndlingsserie!” – Elle Kennedy

”En kærlighedshistorie fyldt til bristepunktet med følelser og ømhed. Læs den og bliv forelsket, som jeg selv gjorde.” – Kristen Callihan

”Jeg intet mindre end elskede den!” – Colleen Hoover

“Jeg købte – og læste – hele denne New Adult-serie på en UGE.” – Tammara Webber

GENRE
Romance
NARRATOR
Malaika Berenth Mosendane, Søren Højen
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
06:35
hr min
RELEASED
2023
29 March
PUBLISHER
Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag A/S
PRESENTED BY
Audible.co.uk
SIZE
307.4
MB