Hulk - Begyndelsen - She-Hulk SMADRE! Hulk - Begyndelsen - She-Hulk SMADRE!

Hulk - Begyndelsen - She-Hulk SMADRE‪!‬

    • £3.99

    • £3.99

Publisher Description

I superheltegruppen Avengers besejrer Hulk en masse fjender. En af de værste er Hulks tidligere ven, professor Crawford, som har brugt Bruces eget gammabestrålede blod til at forvandle sig til et Hulk-lignende bæst ved navn Ravage. Nu er Ravage blevet anholdt og stillet for retten i New York City. Bruce Banners kusine, Jennifer Walters, også kendt som den sensationelle She-Hulk, er Ravages advokat. She-Hulk har viet sin karriere til at forsvare de superhelte og skurke, som ingen andre forstår. Hør, hvordan det går, når den stærke skurk Mercy pludselig også blander sig i retssagen!

I Avengers kæmper de største (og mindste) superhelte sammen for at redde verden fra farlige superskurke og onde kræfter. Mød Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Black Panther og alle de andre, og tag med på spændende eventyr med verdens mægtigste helte!

Flyv med til MARVELS fantastiske univers. Lyt til spændende og heltemodige historier med Avengers' Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor, Hawkeye, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Falcon, Ms. Marvel, Star-Lord, Deadpool og alle de andre helte og skurke fra MARVELS utrolige skatkammer. Fat din kappe og find din indre superhelt frem – nu skal vi på hæsblæsende eventyr!

GENRE
Fiction
NARRATOR
MK
Mathias Klenske
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
00:14
hr min
RELEASED
2021
10 May
PUBLISHER
SAGA Egmont
SIZE
12.4
MB