Nachtwerk Nachtwerk

Nachtwerk

    • £7.99

    • £7.99

Publisher Description

'Nora Roberts is een superster.' The New York Times
Harry Booth begon met stelen toen hij pas negen was: zijn moeder werd ziek en de rekeningen stapelden zich op. Toen zijn moeder de strijd tegen kanker verloor, ging hij door met zijn nachtelijke werk.
Harry reist door heel de Verenigde Staten, neemt telkens een nieuwe identiteit aan en is altijd op zijn hoede. Hij moet onopgemerkt blijven – en zich vooral niet binden. Wanneer hij Miranda Emerson ontmoet, stelt hij zich eindelijk open. Maar de krachtige band tussen hen moet verbroken worden want niet alle dieven houden zich aan Harry's erecode. Sommigen willen behalve schilderijen en juwelen ook mensen bezitten.
Nadat Harry een lucratieve klus aanneemt van Carter Laporte, besluit Laporte dat hij Harry voorgoed aan hem wil binden. Laporte dwingt Harry het Baltimore Museum te beroven, waardoor hij Miranda moet verlaten en zonder uitleg verdwijnt. Hij weigert nog langer voor Laporte te werken – maar welke vermomming hij ook gebruikt, Laporte blijft hem achtervolgen. Om werkelijk vrij te zijn, zal hij Laporte moeten confronteren. Alleen dan zal Harry het geluk kunnen vinden met degene die hem meer waard is dan alles wat hij heeft gestolen.
In de pers
'Nora Roberts laat weer zien dat ze met recht de koningin van de romantic suspense wordt genoemd. Een feelgoodroman met een vleugje spanning om urenlang van te genieten.' Vrouwenthrillers.nl
'I love Nora Roberts.' Stephen King
'Spannend en ontspannend tegelijk! Nora Roberts laat wederom zien de kunst van het vertellen als geen ander te beheersen.' ThrillZone.nl

GENRE
Romance
NARRATOR
JA
Jelle Amersfoort
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
15:32
hr min
RELEASED
2022
2 August
PUBLISHER
Boekerij
SIZE
711.1
MB