• £12.99

Publisher Description

'Galbraith is op zijn best in dit web van mysteries en bewijst zich opnieuw als unieke schrijver.' **** NRC Handelsblad
Billy, een labiele jongen, denkt als kind een moord gezien te hebben. Hoewel hij zich geen concrete details kan herinneren, gaat hij toch met zijn verhaal naar privédetective Cormoran Strike. Die neemt hem direct serieus, maar voor hij verder kan vragen, ontvlucht Billy in paniek zijn kantoor.
Strike en Robin Ellacott – ooit zijn assistente, nu zijn partner bij het detectivebureau – proberen Billy's verhaal tot op de bodem uit te zoeken. Het onderzoek leidt hen via de achterstraatjes van Londen naar de Houses of Parliament, en naar een fraai maar onheilspellend landhuis, ver weg op het platteland. Maar hun onderzoek verloopt verre van soepel: Strikes bekendheid als privédetective maakt het moeilijk om onopvallend te blijven werken, en zijn relatie met Robin staat onder hoogspanning.
Witte dood is zowel een fascinerend, op zichzelf staand mysterie, als het razendspannende volgende deel in het verhaal van Cormoran Strike en Robin Ellacott.
 
De pers over Witte dood
'Je kunt niet anders dan bewondering hebben voor de stem van de auteur, haar inzicht en vindingrijkheid.' The New York Times
'Als je houdt van complexe, door personages gedreven mysteries is de kans groot dat je ook geniet van die van Galbraith. Cormoran Strike, die een been verloor in Afghanistan, mag door het boek heen hinken, het verhaal zelf hapert nergens.' Dallas Morning News
'Galbraith combineert een spannende plot met emotioneel intelligente uitdieping van zijn personages.' Publishers Weekly

GENRE
Crime & Thrillers
NARRATOR
HD
Huub Dikstaal
LENGTH
26:03
hr min
RELEASED
2019
February 5
PUBLISHER
Boekerij
LANGUAGE
NL
Dutch
SIZE
1.2
GB