• £2.99

Publisher Description

За да оцелеем във Виетнам и да се върнем живи у дома ни бяха необходими много добро обучение, психическо и физическо повторение на тренировките, както и истински взаимоотношения. Ако се разсеехме, за момент не бяхме внимателни, не се подчиняхме, покажехме пренебрежение, или забравехме за какво бяхме изпратени там, процентът да оцелеем се понижаваше значително.

Повярвайте ми, имаше много неща, които да ни разсейват. Някои от нас се пристрастиха към наркотиците, алкохола, секса, тръпката да живееш на ръба, или към друго, което беше там да ни унищожи. Това беше дори преди да отидем на мисия и да се изправим пред враговете си, змиите, болестите или живеещи в тропически условия животни в джунглата.

Тази книга разказва една много вълнуваща и интригуваща история от моето обучение, моите преживявания, моите взаимоотношения като американски сержант начело на 75-тия въздушен десант през 1969г. и 1970г., изпълняващ разузнавателни мисии зад вражески линии. През 1971г. бях съветник във Вторият въздушен десант в планинския регион на шести граничен лагер в джунглите около село Плей Мронг в южен Виетнам близо до границата с Камбоджа. Мисията ми бе да обучавам и тренирам Маунтин Ярд и виетнамски войници на вражески техники и да им помагам при преместването на цивилни, ограбени от врага.
Тази история ще те отведе от реалната война във Виетнам към духовната борба, случваща се ежедневно в душите ви. Ще се отговори на много въпроси, свързани с духовното царство и вярата ти ще бъде подновена. Моята молитва е, че тя ще хвърли светлина върху битката между доброто (Господ) и злото (Дявола), която се води ежедневно за душата ти, за истинската ти същност.
Отпусни се и се наслади на тази кратка, разтърстваща история. Моята мисия е, че когато стигнеш края на книгата, ще си се изправил лице в лице с твоя медал на честта и победител Исус Христос - Спасителят.

Автор,
Дани Клифърд

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2014
31 October
LANGUAGE
BG
Bulgarian
LENGTH
47
Pages
PUBLISHER
Danny Clifford
SIZE
740.5
KB

More Books by Danny Clifford