Az angyalok ősi hagyománya Az angyalok ősi hagyománya

Az angyalok ősi hagyománya

    • £12.99
    • £12.99

Publisher Description

Ismerd meg az isteni hírvivők korokon és földrészeken átívelő, világméretű történetét!
Kik az angyalok, mi a céljuk, miért lépnek kapcsolatba velünk, és miért oly vonzóak a számunkra?
Az angyalok minden kisebb és nagyobb vallásban, spirituális gyakorlatban megjelennek mint isteni vagy spirituális hírvivők. Ők a mindent összekötő egyetemes életerő részét képező fénylények, akik aktívan segédkeznek bolygónk evolúciójában, és abban, hogy megtaláljuk saját helyünket a kozmikus tervben.
Normandi Ellis átütő erejű tanulmányában teljes körű útmutatót kínál az angyalok misztériumában való elmélyüléshez. Részletekbe menően mesél ezen isteni hírvivőkről, bemutatva az összes világhagyomány angyali dimenzióit, az ókori Egyiptomtól egészen a modern időkig. A nyugati hagyományok isteni hírnökeitől, a keleti hagyományok dévatáin át, a Selyemút menti szellemlényekig, ezen isteni segítők egyetemes fogalmának boncolgatásával a szerző lehetőséget nyújt az olvasóknak, hogy úgy gondolkodjanak az angyalok valódi üzenetéről, mint elidegeníthetetlen részünkről, mint valami tőlünk elválaszthatatlanról.
Könyvében:
• Ismert zsidó-keresztény és iszlám angyalokat, hindu dévatákat és buddhista szellemlényeket, az ókori Egyiptom hitvilágát, a jezidita pávaangyalt és a zoroasztrizmus yazatáit tanulmányozza.
• Összehasonlítja a középkori keresztény szentek, például Aquinói Tamás és Damaszkuszi János angyali látomásait azzal, amit teozófusok, kabbalisták, szúfi mesterek, keleti guruk és modern misztikusok, például Edgar Cayce meséltek az angyalokról.
• Megvizsgálja a személyes angyali találkozásokat, illetve a sötét angyalok és a bukott angyalok szerepét és célját is.
Az angyalok ősi hagyománya bölcsen és éleslátóan a szellemvilággal való kapcsolatunk újfajta megértését kínálja, megújítva az angyalokba és a velük való együttműködésbe vetett hitünket.

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2023
15 September
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
254
Pages
PUBLISHER
Édesvíz Kiadó
SIZE
4.1
MB

More Books by Normandi Ellis

The Union of Isis and Thoth The Union of Isis and Thoth
2015
Imagining the World into Existence Imagining the World into Existence
2012
Sekhmet Sekhmet
2017
Ancient Egyptian Magic Ancient Egyptian Magic
2016
Hieroglyphic Words of Power Hieroglyphic Words of Power
2020
Awakening Osiris Awakening Osiris
2022