Beagle

    • £3.99
    • £3.99

Publisher Description

A Beagle - Egy vadászkutya rövid lábakon

Ez a kicsi és foltos vadászkutya határozott falkaviselkedést mutat. Ezért a nevelése nagyon fontos az incidensek elkerülése érdekében. Ha családi kutyaként tartják, rendkívül szociális környezetre van szüksége, hogy jól érezze magát az emberi falkában.

Ezt az útmutatót úgy terveztük, hogy alapos információkat nyújtson a beagle-ről, hogy Ön maga és családja számára eldönthesse, hogy ez a fajta a megfelelő-e az Ön számára.

Olvasson utána a Beagle történetének, és tudja meg, hogy valójában honnan származik. Ez a fajta nagyon népszerű kísérleti kutyaként. De miért éppen a Beagle-t használják laboratóriumi kísérletekre? Erre a kérdésre és még sok másra is választ fog találni.

A könyv tartalma:
A Beagle kutyafajtaEgy Beagle nevelése és képzéseEgészség és táplálkozásA Beagle gondozásaKarakter, képzés és még sok másSok illusztráció
Külön fejezetek szólnak az egészségről, a táplálkozásról és mindenekelőtt a tartásról, és mivel egy vadászkutyának különleges foglalkozásra van szüksége, ez az útikönyv rengeteg tippet és javaslatot ad, amelyek segítik az Ön útját.

A kicsi és barátságos Beagle világa. Jó szórakozást az olvasáshoz!

GENRE
Lifestyle & Home
RELEASED
2022
25 December
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
180
Pages
PUBLISHER
Levente Szabó
SIZE
2.6
MB

More Books by Levente Szabo

2023
2023
2023
2022
2022
2022