Bittrare än döden Bittrare än döden

Bittrare än döden

    • £10.99
    • £10.99

Publisher Description

En regnig höstkväll, någonstans i Stockholm, blir femåriga Tilde vittne till hur någon sparkar hennes mamma till döds. Gömd under köksbordet bevittnar flickan det brutala mordet. Samtidigt träffar terapeuten Siri och hennes kollega Aina en helt ny grupp med patienter: De har åtagit sig att leda en självhjälpsgrupp för kvinnliga brottsoffer, och under ett antal mörka höstkvällar berättar kvinnorna i gruppen den ena grymma historien efter den andra om omöjlig kärlek, våld och förnedring.

Där finns Kattis, som blivit misshandlad av sin före detta pojkvän och som lever med en ständig hotbild, och Malin, den unga, lovande friidrotterskan som blev våldtagen efter att ha dejtat en kille hon träffat på internet. Där träffar vi också Sofi, tonårstjejen som blivit misshandlad av sin styvfar, och Sirkka, en äldre kvinna som först efter många års äktenskap förstått att hon blivit fysiskt, men kanske framför allt psykiskt, misshandlad under decennier.

En mörk bild av kärleken och mäns våld mot kvinnor växer fram. Samtidigt finner sig Siri vid ett vägskäl i sitt eget liv – ska hon själv våga lita på kärleken, den som svikit henne och de andra kvinnorna tidigare?

Stegvis flätas lilla Tildes öde samman med Siris och kvinnornas i gruppen, och sökandet efter försoning och återupprättelse förvandlas till en mördarjakt.

Bittrare än döden är den andra psykologiska spänningsromanen om terapeuten Siri Bergman. Från mottagningen vid Medborgarplatsen, genom ett regnigt, höstkallt Stockholm och ut i skärgården, till Siris ensligt belägna stuga, får vi följa jakten på en mördare.

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2010
5 August
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
366
Pages
PUBLISHER
Wahlström & Widstrand
SIZE
806.3
KB

More Books by Camilla Grebe & Åsa Träff

The Ice Beneath Her The Ice Beneath Her
2016
After She's Gone After She's Gone
2019
Some Kind of Peace Some Kind of Peace
2012
The Hideout The Hideout
2021
More Bitter Than Death More Bitter Than Death
2013
Le journal de ma disparition Le journal de ma disparition
2018

Customers Also Bought

Våroffer Våroffer
2020
Litapåmig Litapåmig
2021
Stormvakt Stormvakt
2020
Spindeln Spindeln
2022
Spegelmannen Spegelmannen
2020