• £3.99

Publisher Description

Tvåspråkig barnbok (svenska – danska), med ljudbok
"De vilda svanarna" av Hans Christian Andersen är inte utan orsak en av värdelns mest lästa sagor. I tidlös form har den allt det som tema som mänskligt drama är gjort av: Rädsla, tapperhet, kärlek, förräderi, separation och återfinnande.
Denna utgåva är en kärleksfullt illustrerad bildbok som berättar Andersens saga i en inkännande och barnvänlig form. Boken har översatts till ett flertal språk och finns som tvåspråkig utgåva i alla tänkbara kombinationer.
♫ Lyssna på historien läs av modersmål!
► NYTT: med färgläggningssidor! Via en länk i boken kan bilderna från berättelsen laddas ner för färgläggning.

Tosproget børnebog (svensk – dansk), med lydbog

"De vilde svaner" af Hans Christian Andersen er et af de mest læste eventyr i verden. Det omhandler tidløse emner som udgør vores menneskelige dramaer: frygt, tapperhed, kærlighed, forræderi, adskillelse og genforening.
Den foreliggende udgave er en kærligt illustreret billedbog, der fortæller Andersens eventyr i en følsom og børnevenlig form. Den kan fås som tosproget udgave i alle tænkelige sprogkombinationer.
♫ Få historien læst op af native speakers!
► NYHED: Nu med billeder som du selv kan farvelægge! Med et link i bogen kan du downloade historiens billeder og selv farvelægge disse.

GENRE
Reference
RELEASED
2020
February 1
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
42
Pages
PUBLISHER
Sefa Verlag
SIZE
101.7
MB

More Books by Ulrich Renz

Other Books in This Series