Publisher Description

Ons enthousiasme en de inspiratie delen met wie zich door ons gedachtegoed Etutorium aangesproken voelt, dat is de basis van ons werk aan dit inspiratieboek en de kern van ons succes. 

Samenwerken en kennis delen zonder vooroordelen, dit met het oog op het gemeenschappelijke doel: de 'breedste' school. Dat is de vorm van partnership die wij nastreven bij ons werk aan Etutorium: wij werken aan een ideaal, niet aan gewin. Zo hebben wij na de eerste publicatie in 2003 van ‘het Bidboek Etutorium’ kennisgemaakt met heel veel ‘kinderen’ in de speelweide die onderwijsvernieuwing heet’. Zo is ook EtuConsult ontstaan.


Kinderen van nu groeien op in een wereld waar begrippen als dichtbij en ver weg steeds anders worden, waar ‘echt’ vaak namaak is en wat waarheid lijkt fantasie of virtual reality kan zijn. De natuur der dingen laat zich soms niet of nauwelijks verklaren, wat opvoeders vaak in verwarring brengt. 

Het is voor ouders soms moeilijk om hun kinderen houvast te bieden, rust, vertrouwen. Toch zijn dit drie essentiële voorwaarden voor de ontwikkeling van een kind. Dus hebben zowel ouders als hun kinderen behoefte aan de school als instituut met oog en aandacht voor kinderen en toekomst: Etutorium.

GENRE
Professional & Technical
RELEASED
2013
April 3
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
27
Pages
PUBLISHER
Ton van Velsen
SIZE
2.7
MB

More Books by Ton van Velsen & Job van Velsen