Hopp

    • £15.99
    • £15.99

Publisher Description

Värme, nostalgi och tidsresor.

Fayes mamma dog när hon var liten och trots att hon idag har en egen familj och två döttrar, tänker hon ofta på modern. Saknaden och sorgen över att ha vuxit upp utan henne växer sig allt större och starkare ju äldre hennes egna döttrar blir.
En dag händer något ofattbart och Faye befinner sig plötsligt i sitt barndomshem 30 år tidigare. Hon inser att hon har rest bakåt i tiden och att hon nu har möjligheten att prata med sin mamma igen, att ställa de frågor hon aldrig fick chansen att ställa.
Faye kan inte släppa taget om det förflutna och leva i nuet. Hon vill vara hos sin mor och sina döttrar samtidigt. Men måste hon verkligen välja?
Hopp är en varm och nostalgisk roman om mor- och dotterrelationer, om kärlek som spänner över tid och rum och om att gå vidare.

HELEN FISHER tillbringade sina första år i USA men växte främst upp i Suffolk i England, där hon fortfarande bor med sina två barn. Hon har studerat psykologi vid Westminster University och ergonomi vid University College London. Hopp är hennes debutroman.

"Det är en annorlunda och fascinerande roman. Den första på år och dar som faktiskt berörde mig." Marian Keyes

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2021
3 November
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
379
Pages
PUBLISHER
Louise Bäckelin Förlag
SIZE
4.1
MB

More Books by Helen Fisher

2021
2016
2022
2021