• £6.49

Publisher Description

Under afsløringen af et hold korrupte betjente i Boston kommer den islandskfødte kriminalbetjent Magnus Ragnarsson i skudlinjen, og derfor vælger hans overordnede at sende ham i sikkerhed hos Islands politi, indtil sagen kommer for retten.

Selvom Magnus voksede op på Island, var hans afsked med landet ikke smertefrit, og det er derfor med blandede følelser, at han vender tilbage. Men han får hurtigt andet at tænke på, da han bliver kastet direkte ud i efterforskningen af et mord.

Offeret, professor Agnar Haraldsson, var i færd med at sælge en islandsk saga om en magisk ring med en ubeskrivelig magt, og sporerne fører Magnus mange hundrede år tilbage i tiden. Efterhånden som han hvirvles dybere og dybere ind i sagen, tyder noget på, at ringen i sagaen faktisk findes – og at der er én, der er villig til at gå meget langt for at få fat på den ...

HVOR SKYGGER RUGE er første bind om kriminalbetjenten Magnus Ragnarsson og binder på fornemmeste vis Islands historie, hemmeligheder og overtro sammen i en fascinerende krimi.

“Superdebut på dansk om mord i den vilde natur”
- Politiken

“Bogen inviterer sin læser med til det fascinerende, urgamle Island, hvor sagaer, elvere, og mystiske naturfolk lever i bedste velgående.
Som læser føler man, at man bliver indviet i en stor og betydningsfuld hemmelighed, og det giver romanen en fantastisk substans.”
- Litteratursiden

“... god, god underholdning.”
- ALT for damerne

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2011
19 January
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
300
Pages
PUBLISHER
Lindhardt og Ringhof
SIZE
1.1
MB

More Books by Michael Ridpath