Jóskönyv Jóskönyv

Jóskönyv

Ji King a ma emberének

    • £7.99
    • £7.99

Publisher Description

"Nem könyvet,hanem egy csodálatos társat szeretnék adni neked"- írja Müller Péter, aki húsz évig tanulmányozta az Ősi kínai Ji Kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet: kérdezhetünk tőle, s a könyv, mint egy eleven bölcs, válaszol. A hagyomány szerint láthatatlan "szent szellemek" állnak mögötte, akik segítik azokat, akik sorsuk problémáival hozzájuk fordulnak. a Ji King Keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. A szerző érdeme, hogy ezt a szent és misztikus írást használhatóvá tette a ma embere számára, közelebb hozta a 21. század Európájához.
Ez a kötet nem a jövendőnket mondja meg, hanem JÓsol, azaz megmondja, mi a JÓ MEGOLDÁS. Mert rajtunk áll. Tanácsod ad, mit tegyünk, hogy a jövőnk JÓL ALAKULJON.
Ezért lett a címe JÓskönyv.
A fedőlapon egy titkokat rejtő cinóbervörös ajtó van. Rajta kopogtató. A kopogtatón egy kínai írásjel. Jelentése: "Kettős boldogság". Itt azt üzeni: boldog annak a könyvnek a szerzője, melyet egy tudásra szomjas olvasó kinyit. És boldog az az olvasó, aki hasznos tanácsokat lel benne. Ketten boldogok. Boldog, aki olvassa. És boldog, aki írta.
" A JÓSKÖNYV ÉLETEM FŐ MŰVE. KÖZEL FÉLMILLIÓ EMBER ÉLETÉT SEGÍTI. VALÓSÁGOS-NÉPKÖNYV-LETT. AZ ELTELT ÉVEK BEBIZONYÍTOTTÁK, HOGY A KÖNYV MEGSZÓLÍT ÉS HAT. AZ ÚJ KIADÁSBAN A HASZNÁLATÁT IGYEKEZTEM ÉRTHETŐBBÉ TENNI."

Müller Péter

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2016
10 September
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
335
Pages
PUBLISHER
Rivaldafény Kiadó
SIZE
4.5
MB

More Books by Peter Müller

Farewell Chapelon Farewell Chapelon
2022
Unterrichtsentwurf zur Einführung des Standstoßes beim Kugelstoßen Unterrichtsentwurf zur Einführung des Standstoßes beim Kugelstoßen
2012
Brenda Jackson Edition Band 9 Brenda Jackson Edition Band 9
2024
Unterrichtsentwurf zur Einführung von Flagfootball Unterrichtsentwurf zur Einführung von Flagfootball
2012
Unterrichtsentwurf zum Thema Doping im Sport - mit sämtlichen Materialien Unterrichtsentwurf zum Thema Doping im Sport - mit sämtlichen Materialien
2012
Unterrichtsentwurf zur Einführung von Floorball / Unihockey Unterrichtsentwurf zur Einführung von Floorball / Unihockey
2012