• £6.49

Publisher Description

Magiska ögonblick av Catherine George (Miniserie: Kärlek jorden runt)
Alicias kropp är i uppror! Precis när hon lyckats glömma Francesco dyker han upp. Och vill prata! Hennes underbare make vill prata. Själv vill hon kasta sig över honom, älska, vara nära … Herregud! Alicia försöker tänka klart, men det är omöjligt. Att se honom igen har vänt uppochner på hennes liv.

Efter alla dessa år har han äntligen hittat henne – på rugbystadion i Cardiff av alla ställen! Och Francesco da Luca tänker inte släppa sin contessa igen. Fast Alicia är numera en framgångsrik kvinna i karriären, en kvinna som vet vad hon vill. Så frågan är om Francesco kan locka henne tillbaka till slottet Montedaluca, där i alla fall han anser att hon hör hemma?

Begärets makt av Kelly Hunter
Den förmögna änkan Madeline Delacourte kan inte se sig mätt på Luke Bennett. Hon får påminna sig om att det är se men inte röra som gäller, speciellt som han åker runt på riskfyllda uppdrag över hela världen och bara ska stanna i Singapore en vecka. En sådan man vill hon inte involvera sig med. Men vad kan man göra när man hamnar ensam i en hiss med den sexigaste mannen på jorden? Och när man väl fallit för frestelsen en gång …

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2011
January 1
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
1
Page
PUBLISHER
Harlequin
SIZE
3.1
MB

More Books by Catherine George & Kelly Hunter