• £23.99

Publisher Description

Millie Bird er sju år og alltid optimistisk. Hun går bestandig med røde gummistøvler som matcher det krøllete håret. Moren hennes er ute av seg av sorg over å ha mistet ektemannen og Millies far, og etterlater datteren på et kjøpesenter før hun forsvinner.

Agatha Pantha er åttito år og har aldri forlatt huset, eller snakket med noen, siden hun ble enke for sju år siden. Hun fyller stillheten ved å rope etter forbipasserende, la TV-en stå og flimre og ved å holde på strenge rutiner.
Touchspesialisten Karl er åttisju år. Han pleide å taste små kjærlighetsbrev på huden til sin ektefelle. Nå som hun er død, skriver han ordene i luften mens hans snakker. Karl bor på gamlehjem, men i et øyeblikk av klarhet klarte han å flykte. Nå er han på rømmen.

De tre finner hverandre på et skjebnesvangert tidspunkt og begir seg i vei tvers gjennom det vestlige Australia for å finne Millies mor. Underveis forsøker Karl å finne ut hvordan han kan bli mann igjen, mens Agatha bare vil at alt skal bli slik det en gang var. Sammen finner de ut at alderdom ikke er det samme som døden, at de unge kan være kloke, og at det å tillate seg selv å være trist av og til, kan være nøkkelen til et lykkelig liv.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2016
April 19
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
311
Pages
PUBLISHER
Vigmostad & Bjørke AS
SIZE
1.1
MB

More Books by Brooke Davis