Në Luginën e Errësirës dhe Tregime të Tjera Në Luginën e Errësirës dhe Tregime të Tjera

Në Luginën e Errësirës dhe Tregime të Tjera

    • £4.49
    • £4.49

Publisher Description

Një bashkëkombës thirret në luftë në Paraguaj. Ai lë familjen dhe të dashurën e tij duke shpresuar të mbijetojë në besimin e tij. Drama, veprimi, besimi, romanca dhe aventura janë elementët e kësaj historie. Një histori prekëse për një luftë të madhe në kontinentin amerikano-jugor.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2023
14 January
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
53
Pages
PUBLISHER
ALDIVAN Teixeira TORRES
SIZE
135
KB

More Books by ALDIVAN TORRES

Mali Ratnik Mali Ratnik
2024
Den Lille Krigeren Den Lille Krigeren
2024
Avgrundsdjupa Tröstande Ord Avgrundsdjupa Tröstande Ord
2024
Cuvinte Abisale de Mângâiere Cuvinte Abisale de Mângâiere
2024
Okropne Słowa Pocieszające Okropne Słowa Pocieszające
2024
Palabras Reconfortantes Abismales Palabras Reconfortantes Abismales
2024