• £17.99

Publisher Description

Her er den ultimative bog for Mac-brugere.


Bogen er skrevet til dig, som netop har anskaffet dig din allerførste Mac-computer, og som vil hurtigt i gang med de mange spændende muligheder uden at skulle slæbe dig igennem tonsvis af computersnak. Bogen er også skrevet til dig, som i forvejen ejer en Mac, men føler at du aldrig rigtig har fået taget hul på at udnytte maskinens fulde potentiale, og endelig er den skrevet til dig, som i forvejen er fortrolig med styresystemet OS X, men gerne vil have indsigt i de nye funktioner og muligheder med Mountain Lion.


Bogen er opbygget som en kogebog: du kan bruge den som opslagsværk og hurtigt få svar på lige præcis de spørgsmål, som du måtte sidde inde med. Men du kan også nemt læse bogen fra start til slut, da bogen indledes med enkle, helt grundlæggende emner og mod slutningen ender på et højere og mere avanceret niveau. 


Vi tager også fat på iLife, som er tre kreative apps der følger med alle nye Apple-computere: iPhoto - til alt hvad der har med digital foto at gøre. GarageBand - til dig der gerne vil lave musik. Og endelig iMovie - til dig der har en lille filmproducent i maven. Der er noget at glæde sig til. 


Bogen er efterfølgeren til bestselleren, OS X Lion, som er Skandinaviens mest solgte bog om OS X.

GENRE
Computing & Internet
RELEASED
2012
January 8
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
289
Pages
PUBLISHER
Libris
SIZE
18
MB

More Books by Peter Jensen