• £5.99

Publisher Description

THE NEW YORK TIMES és THE SUNDAY TIMES BESTSELLER


Korunk legkiválóbb sportolójának feltáró önéletrajza.

Bepillantás egy bajnok születésének lenyűgöző titkaiba.

Most először nyílik meg egy karizmatikus, mégis végtelenül zárkózott ember.


A könyv Nadal gyermekkorát, teniszezővé válását és elképesztő pályafutását mutatja be. A történet mindenkori otthonából, Mallorcáról a centerpálya öltözőjébe viszi az olvasót, miközben Rafa őszintén és részletesen elmeséli, mekkora nyomást jelent a világ legnagyszerűbb tenisztornáján versenyezni.


Emlékezetes sikerekről és kudarcokról mesél a John McEnroe által "a történelem legnagyobb teniszmeccsének" nevezett 2008-as wimbledoni döntő győzelmétől a sportbeli dominanciáját oly gyakran fenyegető sérüléseken át egészen addig, míg 2010-ben ő lett a profi kor legfiatalabb játékosa, aki Grand Slamet szerzett.


A könyvből erőt és motivációt meríthet mindenki, függetlenül attól, hogy érdeklődik-e a tenisz iránt. A Nadal család és a hozzájuk tartozó barátok, valamint a csapat tagjai egytől egyig olyan mentalitással élő és dolgozó emberek, akiknek az összetartása, elkötelezettsége és egymás iránti hűsége egyedülálló. Ennek a háttérnek köszönhető, hogy kibontakozhatott a tehetség. A könyv tehát nemcsak Rafáról, hanem az ő kivételes, támogató közegének a szereplőiről is szól. Személyes és minden ízében olyan izgalmas történetet kapunk, mint amilyen ő maga.

GENRE
Sports & Outdoors
RELEASED
2013
20 December
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
291
Pages
PUBLISHER
Invicta Books
SIZE
2.9
MB

More Books by Rafael Nadal

2011
2012
2012
2011