• £0.99

Publisher Description

În zorii timpurilor, doi adversari antici se luptau pentru controlul Pământului. Un singur bărbat s-a înălțat, pe atunci, de-a dreapta oamenilor. Un soldat al cărui nume ni-l amintim încă și astăzi...

.

Colonelul Angelic al Forțelor Speciale, Mikhail Mannuki'ili, se trezește rănit de moarte la bordul navei sale prăbușite. Femeia care îi salvează viața are abilități care îi par a fi cunoscute, dar, nemaiamintindu-și nimic din trecut, el nu își poate da seama de ce. 

.

Oamenii Ninsiannei cunosc profeții despre un campion cu aripi, o Sabie a Zeilor care va apăra poporul împotriva Celui Rău. Mikhail insistă asupra faptului că nu este semi-zeu, dar capacitatea lui stranie de a ucide spune altceva.

.

Răul șoptește unui prinț posac. O specie pe moarte caută să evite dispariția. Și doi împărați, adânc înrădăcinați în ideologia lor antică, nu pot desluși amenințarea supremă în această repovestire științifico-fantastică, epică poveste a umanității despre lupta dintre Bine și Rău, despre ciocnirea dintre imperii și ideologii, precum și despre cel mai mare super-erou care a călcat vreodată pe Pământ, Arhanghelul Mihail.

.

BONUS SPECIAL: conține povestea originală „Eroi de Demult”. 

.

Această carte NU este o ficțiune cu caracter religios!

.

Limba română, cărți românești - Romanian language

Cuvinte cheie romanesti de cautare: limba romana, carti romanesti, carti de limba romana, fantasy epice, opera de opera, romantism, fictiune militara, ingeri, fantezie romaneasca

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2018
27 February
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
390
Pages
PUBLISHER
Seraphim Press
SIZE
2.9
MB

More Books by Anna Erishkigal

Other Books in This Series