Disney-prinsesser - Prinsesserne som barnepiger Disney-prinsesser - Prinsesserne som barnepiger

Disney-prinsesser - Prinsesserne som barnepiger

    • 2,99 €

    • 2,99 €

Publisher Description

I denne samling af fem små historier kommer prinsesserne på hårdt arbejde som barnepiger. Tag med, når Askepot, Belle, Merida, Ariel og Jasmin prøver at holde styr på en eventyrlysten, lille blæksprutte, en gnaven tekop, en fe, som først lige er ved at lære at trylle, tre små, frække brødre og nogle forkælede børn, der ikke er så nemme at imponere. Måske er det slet ikke så nemt at være barnepige?

Lyt til magiske historier med Disneys vidunderlige prinsesser Jasmin, Rapunzel, Snehvide, Mulan, Vaiana, Tornerose, Askepot, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel og Merida. Tag med på skattejagt med Ariel, kom til bal med Askepot, opklar mysterier med Snehvide og hold månenytår med Mulan. Find din smukkeste kjole frem og puds dine glassko – nu skal du på eventyr, som kun er en prinsesse værdig.

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!

GENRE
Kids & Young Adults
NARRATOR
ASE
Annevig Schelde Ebbe
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
00:27
hr min
RELEASED
2022
11 February
PUBLISHER
SAGA Egmont
SIZE
23
MB