Een Aanval Van Moed (Boek #6 in de Tovenaarsring) Een Aanval Van Moed (Boek #6 in de Tovenaarsring)
Audiobook 6 - De Tovenaarsring

Een Aanval Van Moed (Boek #6 in de Tovenaarsring‪)‬

    • 12,99 €

    • 12,99 €

Publisher Description

In EEN AANVAL VAN MOED (Boek #6 in de Tovenaarsring), vervolgt Thor zijn zoektocht, dieper het Rijk in, om het Zwaard van het Lot te vinden en de Ring te redden. Terwijl hij en zijn vrienden met een tragedie te maken krijgen en een lid van hun hechte groep verliezen, worden Thor en zijn overgebleven vrienden closer dan ooit, en leren ze dat ze tegenspoed samen moeten confronteren. Hun reis neemt hen mee naar nieuwe en exotische gebieden, waaronder de naargeestige Zoutvelden, de Grote Tunnel, en de Bergen van Vuur, terwijl ze het moeten opnemen tegen afschuwelijke monsters.

Thors vaardigheden ontwikkelen zich terwijl hij traint, en hij zal al zijn krachten nodig hebben om te overleven. Ze ontdekken eindelijk waar het Zwaard naartoe is gebracht, en ze komen erachter dat ze naar de meest gevreesde plek in het Rijk zullen moeten afreizen om het terug te halen: het Land van de Draken.

In de Ring herstelt Gwendolyn langzaam van haar aanval, en worstelt ze met een diepe depressie. Kendrick en de anderen zweren om te vechten voor haar eer, ondanks de onmogelijke kansen. Er volgt één van de grootste gevechten in de geschiedenis van de Ring, waarbij ze er alles aan doen om Silesia te bevrijden en Andronicus uit te schakelen.

Ondertussen waagt Godfrey zich in vijandelijk gebied en leert hij wat het is om een krijger te zijn, op zijn eigen, unieke manier. Gareth slaagt erin om in leven te blijven en gebruikt zijn sluwheid om Andronicus voor te blijven, terwijl Erec voor zijn leven vecht om Savaria te redden van een invasie—en Alistair, zijn grote liefde, te redden. Argon betaalt een kostbare prijs wanneer hij zich mengt in menselijke affaires. En Gwendolyn moet besluiten of ze haar leven opgeeft of de rest van haar leven als een geïsoleerde non in de eeuwenoude Vluchttoren doorbrengt.

Maar niet voordat, in een schokkende plotwending, Thor eindelijk ontdekt wie zijn echte vader is.

Zullen Thor en de anderen hun zoektocht overleven? Zullen ze het Zwaard van het Lot vinden? Zal de Ring de invasie van Andronicus overleven? Wat zal er terecht komen van Gwendolyn, Kendrick en Erec? En wie is Thors echte vader?

EEN AANVAL VAN MOED is een episch verhaal van vrienden en geliefden, rivalen en minnaars, ridders en draken, intriges en politieke machinaties, van volwassen worden, van gebroken harten, van bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal van eer en moed, van lotsbestemming en tovenarij. Het is een fantasie die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken. Het boek is 70.000 woorden.

GENRE
Kids & Young Adults
NARRATOR
JK
Jeroen Kramer
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
07:07
hr min
RELEASED
2020
14 April
PUBLISHER
Lukeman Literary Management
SIZE
350.9
MB

Other Books in This Series

Een Rite Van Zwaarden (Boek #7 In De Tovenaarsring) Een Rite Van Zwaarden (Boek #7 In De Tovenaarsring)
2020
Een Gift Van Wapens (Boek #8 In De Tovenaarsring) Een Gift Van Wapens (Boek #8 In De Tovenaarsring)
2020
Een Hemel Van Spreuken (Boek #9 in de Tovenaarsring) Een Hemel Van Spreuken (Boek #9 in de Tovenaarsring)
2020
Een Zee Van Schilden (Boek #10 In De Tovenaarsring) Een Zee Van Schilden (Boek #10 In De Tovenaarsring)
2020
Een Bewind Van Staal (Boek #11 In De Tovenaarsring) Een Bewind Van Staal (Boek #11 In De Tovenaarsring)
2020
Een Land Van Vuur (Boek #12 in de Tovenaarsring) Een Land Van Vuur (Boek #12 in de Tovenaarsring)
2021